Skip til hoved innhold

Ikke selg eller del min personlige informasjon

I henhold til personvernerklæringen vår samler vi inn personlig informasjon fra dine interaksjoner med oss og nettsiden vår, inkludert gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan også dele denne personlige informasjonen med tredjeparter, inkludert annonsørpartnere. Vi gjør dette for å vise deg annonser på andre nettsteder som er mer relevante for interessene dine, og av andre grunner som er beskrevet i personvernerklæringen vår.

Deling av personlig informasjon for målrettet annonsering basert på interaksjonen din på ulike nettsteder kan anses som "salg," "deling" eller "målrettet annonsering" i henhold til visse amerikanske delstatslover om personvern. Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til å reservere deg mot disse aktivitetene. Hvis du ønsker å benytte deg av denne reservasjonsretten, følg instruksjonene nedenfor.

Hvis du besøker nettsiden vår med Global Privacy Control-signal for reservasjon aktivert, vil vi, avhengig av hvor du befinner deg, behandle dette som en forespørsel om å reservere deg mot aktiviteter som kan anses som "salg" eller "deling" av personlig informasjon eller andre bruksområder som kan anses som målrettet annonsering for enheten og nettleseren du brukte for å besøke nettsiden vår